SIMBÒLIC

Simbòlic és un oli d’oliva verge extra de màxima qualitat procedent de cultius especialitzats en Arbequina i elaborat en les instal·lacions del grup Sorigué.

Simbòlic neix a La Plana del Corb, un lloc singular en el qual conviuen industria i naturalesa, i on les oliveres simbolitzen el retorn a la terra.

La ubicació estratègica de l’Almàssera, construïda el 2012, redueix el temps des de la recol·lecció fins a l’elaboració, afavorint la qualitat de l’oli obtingut.

L’avançat sistema de collita, els processos mecanitzats i l’extracció en fred donen com a resultat un oli de categoria superior amb tots els seus atributs.

COUPAGE

SIMBÒLIC Coupage és un oli elaborat a partir de les millors varietats d’oliva Arbequina, Koroneiki i Arbosona, collides al moment òptim de maduració.

Amb un fruit conreat amb dedicació, una recol·lecció primerenca i una ràpida mòlta en fred s’aconsegueix un excel·lent oli d’oliva verge extra.

Detalls del producte
Informació nutricional
Producte
Mides
Pes net
Pes brut

ARBEQUINA

SIMBÒLIC Arbequina és un oli monovarietal elaborat amb la millor selecció d’olives arbequines que li confereixen un marcat equilibri i un intens sabor.

Premi d’Or en la categoria Monovarietal en els Premis Oli d’Oliva del Japó JOOP 2020

Detalls del producte
Informació nutricional
Producte
Mides
Pes net
Pes brut

Ecològic

SIMBÒLIC Ecològic procedeix d’olives arbequines de cultiu ecològic i ha estat elaborat amb un sistema de producció respetuós amb el medi ambient.

Certificat per:

Detalls del producte
Informació nutricional
Producte
Mides
Pes net
Pes brut

Agro-Sorigué

Contacte Nacional
+34 973 45 70 00

Contacte Exportació
+34 600 925 618

export@simbolic.es
La Plana del Corb. Lleida, España

CIF A50128602
Delegat de Protecció de Dades (rgpd@sorigue.com)


Avís legal
Formulari de contacte


    Disseny: Clase
    Fotografies de: Borja Ballbé i Jorge Vidal Orga